over SIB Interieurbouw

Al sinds 1997 is S.I.B. Interieurbouw B.V. gespecialiseerd in interieur- en meubelmaatwerk.

 

Vanaf de oprichting heeft S.I.B. Interieurbouw B.V. zich met name gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van interieurs voor de gezondheidzorg. In onze showroom presenteren wij u onder andere aangepaste keukens (o.a. elektrisch in hoogte verstelbaar), aangepast sanitair inclusief vloer- en wandtegels, een compleet ingerichte zorgkamer inclusief hoog- en laagbedden, vitrages/gordijnen en diverse vloerafwerkingen.

 

Naast zorg bieden wij ook oplossingen voor interieurvraagstukken in de horeca, hotel & leisure, retail, kantorenmarkt en exclusieve woninginrichting.

 

Misschien wilt u de stijl van uw interieur naadloos laten aansluiten op de stijl van uw woning of in het hele huis een eenheid in materiaalgebruik. Wellicht kunt u voor een bepaalde ruimte geen kast vinden of heeft u een uitgesproken eigen smaak en stijl dat het interieur van uw dromen alleen door een echte interieurbouwer gerealiseerd kan worden. Wij nemen graag uw wensen persoonlijk met u door. Op basis daarvan kunnen we u uitstekend adviseren over stijl, materiaalkeuze, vormgeving en maatvoering.